Past activities

Past activities

 1. Brussel

  Uitwisseling event fundraisers

  Op dinsdag 6 februari 2024 brengen we graag voor het eerst de fondsenwervers samen verantwoordelijk voor events en event fundraising binnen hun organisatie, om onder elkaar ervaringen, tips, vragen uit te wisselen.

  Uitwisseling event fundraisers
 2. Brussel

  Ledennieuwjaarsevent met film Uncharitable

  Op 5 februari nodigen we onze leden graag uit voor ons nieuwjaarsevent.

  Ledennieuwjaarsevent met film Uncharitable
 3. Brussel

  Opleiding copywriting voor fondsenwervers

  Hoe schrijf je een sterke tekst om geld in te zamelen voor het goede doel? Hoe maak je je teksten extra scanbaar en extra wervend? Hoe lezen lezers anders op papier dan op een scherm?  Opleiding copywriting voor fondsenwervers
 4. PARTNER EVENT 'Ontbijtsessie | Start-to-fundraise voor vzw's

  Strategies & Leaders (partner van Fundraisers Alliance Belgium) organiseert een ontbijtsessie voor non-profit organisaties of vzw's die met het idee spelen om te starten met particuliere fondsenwerving.

  PARTNER EVENT 'Ontbijtsessie | Start-to-fundraise voor vzw's
 5. Brussel

  Workshop Creatief Denken en Brainstormen (voor fondsenwervers)

  Als fondsenwerver wil je de aandacht van je (potentiële) schenkers trekken, niet alleen door op het juiste moment het juiste verhaal te vertellen. Maar ook door je verhaal te brengen en op een creatieve manier de giftvraag te stellen. Fondsenwervers moeten creatief kunnen denken en innovatief te werk gaan.

  Workshop Creatief Denken en Brainstormen (voor fondsenwervers)
 6. Brussel

  Uitwisseling corporate fundraisers

  Op 28 november brengen we graag de fondsenwervers met focus op corporate fundraising en partnerships opnieuw samen.

  Uitwisseling corporate fundraisers
 7. Brussel

  Tweedaagse workshop 'Presenteren en pitchen voor fondsenwervers'

  Pitchen en presenteren zijn belangrijke vaardigheden voor fondsenwervers omdat ze je helpen bij het aantrekken van donateurs, het opbouwen van relaties, het benadrukken van de impact van je organisatie en het vergroten van bewustwording. Door deze vaardigheden efficiënt in te zetten, kan je als fondsenwerver je doel bereiken en bijdragen aan het succes van de non-profitorganisatie waarvoor je werkt.

  Tweedaagse workshop 'Presenteren en pitchen voor fondsenwervers'
 8. Brussel

  Workshop Sociale media voor non-profit (fondsenwervers)

  In deze interactieve workshop krijg je de handvaten om sociale media strategisch in te zetten voor jouw non-profit organisatie. In de namiddag gaan we praktisch aan de slag. Je leert wat de meest succesvolle formats zijn voor de populairste sociale media kanalen en kan je strategische én praktische vragen stellen aan een sociale media expert. 

   

  Workshop Sociale media voor non-profit (fondsenwervers)
 9. Break-out sessies Dag van de Fondsenwerver

  Zo fijn dat je erbij bent voor de Dag van de Fondsenwerver op 5 oktober in Gentbrugge. We vragen je om hier je keuzes voor de 2 break-out sessies in de namiddag door te geven. Het aantal deelnames per break-out is beperkt, dus geef zo snel mogelijk je keuze door.

  Op de dag zelf zullen de gekozen break-outs op je badge vermeld staan.

  Break-out sessies Dag van de Fondsenwerver
 10. Gentbrugge

  Dag van de Fondsenwerver

  Op donderdag 5 oktober nodigen we je uit voor onze eerste Dag van de Fondsenwerver, een dag boordevol inspiratie over fondsenwerving. Bovendien reiken we voor het eerst de award voor 'Beste Fondsenwerving van het jaar' uit.

  Dag van de Fondsenwerver

Photos past activities

Want to be a friend of the Fundraisers Belgium?

The Fundraisers Belgium has several Friends of the Fundraisers Belgium that co-brand with our quality network of decision makers in the fundraising world. Send an e-mail to info@fundraisersbelgium.be if you want more information about partnering up with the Fundraisers Belgium.