Home

Mailbanner DvdF(2024)

This is what the Day of the Fundraiser looked like in 2023

News

 1. Nieuwe samenstelling bestuursorgaan Fundraisers Belgium

  Nieuwe samenstelling bestuursorgaan Fundraisers Belgium

  Na de online Algemene Vergadering van Fundraisers Belgium op maandag 27 mei 2024 kunnen we de nieuwe samenstelling van ons bestuur bekendmaken.

  Read more
 2. Nieuwe regeling verdeling magazines in België - belastingkrediet

  Nieuwe regeling verdeling magazines in België - belastingkrediet

  Heel wat non-profitorganisaties maken voor verzending van hun magazines, direct mails, geefbrieven … gebruik van de diensten van Bpost. Vanaf 1 juli worden de prijzen en aanbiedingen voor tijdschriften niet langer gereguleerd door de FOD Economie. Bpost stelt nieuwe aanbiedingen en tarieven voor vanaf 1 juli 2024. De tarieven voor verzending zijn fors gestegen.

  Read more
 3. Peiling rond inzameling rijksregisternummers voor fiscale fiches

  Peiling rond inzameling rijksregisternummers voor fiscale fiches

  De Impactcoalitie start een online survey om kort te polsen naar de ervaringen en bezorgdheden van organisaties die rijksregisternummers van hun schenkers moeten inzamelen voor het uitreiken van de fiscale fiches.

  Read more
View all news

Activities

  • Online

  Rondetafelgesprek over meerdaagse training 'succesvol contact met major donors'

  Overweeg jij om een programma voor particuliere major donors toe te voegen aan je fondsenwerving activiteiten? Of wil je de relatie verdiepen met vermogende particulieren die zich graag inzetten voor de thema’s van jouw organisatie? Wil je weten hoe je in contact treedt met major donors en hoe je succesvol gesprekken met hen voert? Dan is de training ‘Succesvol contact met major donors’ (2 dagen in september + online coachinggesprek van half uur in oktober) wellicht iets voor jou.

  • Online

  Infosessie HOGENT over Postgraduaat Fondsenwerving

  HOGENT start op 26 september 2024 in samenwerking met Fundraisers Belgium het eerste unieke Postgraduaat Fondsenwerving.

 1. Mechelen

  Uitwisseling en inspiratie voor corporate fundraisers

  Op woensdag 19 juni brengen we graag de fondsenwervers met focus op corporate fundraising en partnerships opnieuw samen.

  • Online

  Infosessie HOGENT over Postgraduaat Fondsenwerving

  HOGENT start op 26 september 2024 in samenwerking met Fundraisers Belgium het eerste unieke Postgraduaat Fondsenwerving.

 2. Gent

  Dag van de Fondsenwerver 2024

  Op dinsdag 25 juni 2024 nodigen we je uit voor de Dag van de Fondsenwerver, een dag boordevol inspiratie en netwerkmogelijkheden voor fondsenwervers.

 3. Gentbrugge

  Opleiding copywriting voor fondsenwervers

  Hoe schrijf je een sterke tekst om geld in te zamelen voor het goede doel? Hoe maak je je teksten extra scanbaar en extra wervend? Hoe lezen lezers anders op papier dan op een scherm?More activities

Cases

There are no posts that match the current filter.

Want to be a friend of the Fundraisers Belgium?

The Fundraisers Belgium has several Friends of the Fundraisers Belgium that co-brand with our quality network of decision makers in the fundraising world. Send an e-mail to info@fundraisersbelgium.be if you want more information about partnering up with the Fundraisers Belgium.