About Uitwisseling event fundraisers

Uitwisseling event fundraisers

Op dinsdag 6 februari 2024 brengen we graag voor het eerst de fondsenwervers samen verantwoordelijk voor events en event fundraising binnen hun organisatie, om onder elkaar ervaringen, tips, vragen uit te wisselen.

Uitwisseling event fundraisers

Op dinsdag 6 februari brengen we graag de fondsenwervers samen die binnen hun organisatie verantwoordelijk zijn voor het organiseren van fondsenwervende events.

Zo willen we verschillende groepen onder de fondsenwervers op regelmatige tijdstippen tijdens het jaar, live of online, samenbrengen om uit te wisselen onder elkaar.

Tijdens deze eerste sessie maken we kennis met elkaar, gaan we na wat de uitdagingen of vragen zijn bij event fundraisers, waar er opportuniteiten liggen, is er mogelijkheid om ervaringen uit te wisselen. Op basis van deze eerste uitwisseling bekijken we dan de noden voor een volgende bijeenkomst.

Heb je al concrete vragen? Laat het zeker al even weten op voorhand via josefien@fundraisersbelgium.be.

Deze sessie vindt plaats in Brussel, bij 11.11.11, Vlasfabriekstraat 11, 1060 Brussel. (Zaal Porto Alegre)

Deze uitwisseling is er voor leden/fondsenwervers actief in event fundraising. Deze sessie is niet toegankelijk voor werknemers van commerciële entiteiten.

Sorry, the registration period is over.

Prijzen

Ticket type Prijs
Niet-lid Fundraisers Belgium € 45.00

Prijzen: BTW niet inbegrepen

No-show

Annuleren kan kosteloos tot 7 dagen voor het evenement.
Bij annulering tussen 5 werkdagen en 2 dagen voor het evenement wordt de helft van het bedrag in rekening gebracht.
Bij annulering op de dag van het evenement of de dag voor het evenement wordt het volledige bedrag in rekening gebracht (tenzij u ziekte kunt aantonen).

Want to be a friend of the Fundraisers Belgium?

The Fundraisers Belgium has several Friends of the Fundraisers Belgium that co-brand with our quality network of decision makers in the fundraising world. Send an e-mail to info@fundraisersbelgium.be if you want more information about partnering up with the Fundraisers Belgium.