About Workshop Creatief Denken en Brainstormen (voor fondsenwervers)

Workshop Creatief Denken en Brainstormen (voor fondsenwervers)

Als fondsenwerver wil je de aandacht van je (potentiële) schenkers trekken, niet alleen door op het juiste moment het juiste verhaal te vertellen. Maar ook door je verhaal te brengen en op een creatieve manier de giftvraag te stellen. Fondsenwervers moeten creatief kunnen denken en innovatief te werk gaan.

Workshop Creatief Denken en Brainstormen (voor fondsenwervers)

Als fondsenwerver wil je de aandacht van je (potentiële) schenkers trekken, niet alleen door het juiste verhaal op het juiste moment te vertellen. Maar ook door je verhaal te brengen en op een creatieve manier de giftvraag te stellen. Fondsenwervers moeten creatief kunnen denken en innovatief te werk gaan.

Om je te helpen met creatief denken en het brainstormen voor je fondsenwervende campagnes, organiseren we een workshop over creatief denken en brainstormen.

Wat staat er op het programma?

  • Je ontdekt waarom het moeilijk is om out of the box te denken en hoe je dat kunt leren.
  • Je ontdekt wat creatief denken is en waarom het zo moeilijk lijkt.
  • Je leert hoe je uit je hoofd kunt komen en krijgt inspirerende voorbeelden.
  • Je gaat van uitdaging naar haalbaar concept.
  • Je leert de regels van brainstormen kennen, vier technieken om dat te doen en mag ze toepassen op je eigen uitdagingen.
  • Je leert van idee naar creatie te komen. Hoe kom je van een berg ideeën tot één concept? Hoe overtuig en betrek je anderen?

De aanpak tijdens de sessie is dynamisch en zeer interactief. Nieuwe inzichten worden meteen geoefend. We vertrekken van de eigen uitdagingen van de deelnemers. Sociaal leren maakt ook deel uit van deze workshop, je leert van je peers, andere fondsenwervers, hoe zij creatieve denkprocessen aanpakken.

Kristof Van Royen is de expert-trainer. Hij heeft meer dan 8 jaar ervaring in het leiden, coachen en inspireren van teams. Hij helpt het volledige potentieel van mensen zichtbaar maken.

Er was een eerste succesvolle sessie van deze workshop in maart 2022.

Feedback van deelnemende fondsenwervers: "Geweldige balans tussen het geven van relevante theoretische inzichten en ervaringen en ons zelf laten werken. Constructieve manier om ons feedback te geven. Liet veel ruimte voor interactie in de groep."

Praktische informatie

Wanneer? Donderdag 14 december 2023 - van 09.30 uur tot 16.00 uur.

Taal? Nederlands

Waar? Bij 11.11.11, Vlasfabriekstraat 11, 1060 Brussel

Deze sessie staat open voor FAB-leden en fondsenwervers die werken voor niet-commerciële entiteiten.Foto door Edu Lauton op Unsplash

Sorry, the registration period is over.

Prijzen

Ticket type Prijs
Ledenprijs € 250.00
Niet-leden prijs € 350.00

Want to be a friend of the Fundraisers Belgium?

The Fundraisers Belgium has several Friends of the Fundraisers Belgium that co-brand with our quality network of decision makers in the fundraising world. Send an e-mail to info@fundraisersbelgium.be if you want more information about partnering up with the Fundraisers Belgium.