About De kracht van het netwerk - Fundraisers netwerk- en inspiratie-event

De kracht van het netwerk - Fundraisers netwerk- en inspiratie-event

De kracht van het netwerk, heb jij die al mogen ervaren?

We willen je die alvast ook laten voelen tijdens dit ledenevent van de Fundraisers Alliance Belgium. In mei nodigen we jullie graag uit in Bar Brazza om elkaar te ontmoeten en uit te wisselen tijdens het nuttigen van een drankje en hapje.

De kracht van het netwerk - Fundraisers netwerk- en inspiratie-event

De kracht van het netwerk, heb jij die al mogen ervaren?

Spreek jij jouw netwerk en dat van je organisatie actief aan en doe je dat op de juiste manier? Vertrek je voldoende vanuit de 'why' van je organisatie?

Yamina KrossaVoor Yamina Krossa is de kracht van het netwerk zowat de rode draad doorheen haar inspirerende verhaal. Zij  ervaart nog elke dag wat het teweeg kan brengen.

Ze is oprichtster van vzw Benetiet (een vzw waarmee ze de wetgeving voor terugbetaling van reconstructie na borstkankerbehandeling wist te veranderen), en later van het VUB Yamina Krossa fonds waarmee ze onderzoek naar kanker steunt. Ze is momenteel General Manager ad interim en partnership manager bij Boost for Talents (KBS).

Yamina is het levende bewijs dat één persoon het verschil kan maken, als je het net rond je maar weet te laten werken. Hoe? Door te durven vragen, steeds vanuit de waarom-vraag te starten en het verhaal op een oprechte manier te brengen.

Benieuwd naar haar inspirerende verhaal en zin om daarna bij te praten met een lekker glas? Wees er dan zeker bij op donderdag 11 mei voor het netwerkevent van Fundraisers Alliance Belgium.

Praktisch

  • Donderdag 11 mei 2023, van 15u00 tot 17u00
  • In KVS, bar Brazza (Arduinkaai 7 1000 Brussel, op 15 minuutjes wandelen van Brussel-Noord station)
  • Leden nemen gratis deel, niet-leden betalen 40 euro (excl. btw)

Deze sessie staat open voor fondsenwervers in de non-profit en partners van de Fundraisers Alliance Belgium.

Sorry, the registration period is over.

Prijzen

Ticket type Prijs
Niet-ledenprijs € 40.00

Want to be a friend of the Fundraisers Belgium?

The Fundraisers Belgium has several Friends of the Fundraisers Belgium that co-brand with our quality network of decision makers in the fundraising world. Send an e-mail to info@fundraisersbelgium.be if you want more information about partnering up with the Fundraisers Belgium.