Over Dag van de Fondsenwerver 2024

Dag van de Fondsenwerver 2024

Op dinsdag 25 juni 2024 nodigen we je uit voor de Dag van de Fondsenwerver, een dag boordevol inspiratie en netwerkmogelijkheden voor fondsenwervers.

Dag van de Fondsenwerver 2024

Op dinsdag 25 juni 2024 nodigen we je uit voor de Dag van de Fondsenwerver, een dag boordevol inspiratie en netwerkmogelijkheden voor fondsenwervers. Dit jaar komen we samen in de Zebrastraat in Gent.

De toekomst is terug – hoe ziet de toekomst eruit en hoe kunnen we daarop inspelen als fondsenwerver?

fonsvd2In een wereld van alsmaar meer elkaar opvolgende crisissen lijkt alles steeds meer onvoorspelbaar. In zijn keynote De toekomst is terug (genoemd naar zijn gelijknamig boek) beschrijft Fons Van Dyck (BBDO) hoe we een nieuw tijdperk inglijden dat tegelijk herinneringen oproept aan de jaren ’20 en ’70 van de vorige eeuw.  Hij beschrijft vier krachten (verkennen, verbinden, veroveren en verdedigen) die toen maar ook vandaag de toekomst bepalen. Fons geeft aan hoe we afstevenen op een mentale winter. Alles wat met purpose te maken heeft zal ook onder druk komen te staan. Hoe kunnen we vanuit de not-for-profit wereld en als fondsenwervers inspelen op de uitdagingen die onze richting uitkomen en die ombuigen in opportuniteiten? Hoe blijf je trouw aan de waarden van je organisatie, maar speel je wel in op de maatschappelijke veranderingen die eraan komen? Hoe vertaal je die vier krachten in je communicatie?

Daarna volgt de uitreiking van de Life Time Achievement Award Fondsenwerving, een bekroning van die ene persoon die een onmiskenbare impact heeft gehad op fondsenwerving binnen zijn of haar eigen organisatie en in de bredere sector.

Vervolgens maken we de resultaten bekend van een onderzoek over fondsenwerving in België, uitgevoerd door marktonderzoeksbureau iVox.

Na een lekkere netwerklunch in de tentoonstellingsruimte in de Zebrastraat heb je de kans om drie break-out sessies te volgen rond specifieke fondsenwervingsthema's.

Na een namiddag inspiratie opdoen in de break-out sessies sluiten we af met een feestelijk moment met een natje en een droogje om na te praten en plannen te smeden.

Het dagprogramma kan je onderaan deze pagina inkijken. We vragen alvast je keuzes voor de break-out sessies aan te geven bij je inschrijving (hier in de rechterkolom). (Op de dag zelf zullen de gekozen break-outs op je badge vermeld staan. De presentaties van alle break-outs worden met de deelnemers gedeeld.)

Met dank aan onze event partners

procurios bij Koalect Direct Social Communications    Logo_Mindwize_2019_2020_RGB

Interesse in event partnerschap? Mail naar info@fundraisersbelgium.be.

Sorry, de aanmeldperiode is voorbij.

Prices

Ticket type Price
Gratis ticket voor leden Gratis
Ticket niet-leden Fundraisers Belgium € 120,00

Wordt jouw organisatie ook partner?

Fundraisers Belgium heeft een netwerk van partners die co-branden met ons
kwaliteitsnetwerk aan beslissingsnemers in de fondsenwervingswereld. Stuur een mail naar

info@fundraisersbelgium.be als je graag meer info wil over partnerschap met onze vereniging.