Koalect fuseert met RaiseNow

fusie Koalect en RaiseNow.png

Koalect, partner van Fundraisers Belgium, gaat de krachten bundelen met RaiseNow, een pionier op het gebied van digitale fondsenwerving in Duitstalig Europa! Door deze samenwerking openen er voor Koalect kanalen naar nieuwe markten en versterken ze hun capaciteiten om meer innovatieve oplossingen voor fondsenwerving te ontwikkelen.

Wie is RaiseNow?

RaiseNow, gevestigd in zowel Zwitserland als Duitsland, streeft al sinds 2013 naar het verwezenlijken van hun missie, waarbij ze organisaties, non-profits en goede doelen de beste fondsenwerving technologie bieden. Als een krachtige tool set voor fondsenwervers zorgt RaiseNow voor een efficiënter en gebruiksvriendelijker platform voor donatie-inzameling, peer-to-peer fondsenwerving en naadloze integraties met andere tools. Ze ondersteunen momenteel meer dan 6.000 organisaties wereldwijd, waaronder Save the Children International, Amnesty, UNICEF en WWF, en verwerken meer dan 14 miljoen transacties met een totaal ingezameld bedrag van meer dan 800 miljoen euro.

Koalect begint aan een nieuw hoofdstuk

Door hun expertise in peer-to-peer fondsenwerving te bundelen met de geavanceerde betaaltechnologie van RaiseNow brengen ze de meest vooruitstrevende fondsenwerving tools op de markt. "Onze oprichters blijven de drijvende kracht achter het bedrijf met een grote passie voor innovatie. Deze samenwerking zal de digitale fondsenwerving sector in Europa opnieuw vormgeven en de beste technologie bieden op het continent."

“Samen bieden RaiseNow en Koalect een ongelooflijke combinatie van fondsenwerving tools aan changemakers. Door de expertise te combineren van Koalect, in peer-to-peer fondsenwerving en crowdfunding, met de jarenlange ervaring van RaiseNow in betaling technologie, geavanceerde integraties en innovatieve schenking methoden, breiden we het bereik van Koalect uit naar duizenden nieuwe organisaties en realiseren we een zeer grote sociale impact.", aldus Maxime Bouckaert, CEO en oprichter van Koalect

"Onze fusie met Koalect getuigt van onze toewijding om te innoveren. We zijn vastbesloten om de digitale fondsenwerving van morgen te vormen. Met deze fusie breiden we ons aanbod en marktbereik verder uit. Dit is een belangrijke mijlpaal in onze missie om de Europese leider in fondsenwerving technologie te worden", zegt Marco Zaugg, CEO en oprichter van Raisenow.

Wat zijn we nu van plan

De fusie van Koalect en RaiseNow betekent een cruciale verschuiving in de digitale fondsenwerving sector. We bundelen onze middelen en stemmen onze doelen en visies af. Verwacht verfijnde strategieën en meer uitgebreide technologische oplossingen voor jullie fondsenwerving campagnes. Onze ambitie is om de Europese marktleider te worden en de meest vertrouwde partner voor onze klanten.

Meer info over de fusie vind je hier.

Wordt jouw organisatie ook partner?

Fundraisers Belgium heeft een netwerk van partners die co-branden met ons
kwaliteitsnetwerk aan beslissingsnemers in de fondsenwervingswereld. Stuur een mail naar

info@fundraisersbelgium.be als je graag meer info wil over partnerschap met onze vereniging.